Werkwijze

De werkwijze van 123totaal
Eenvoudig en transparant.

Alle Tapijten worden Gratis gelegd (vanaf 14m2) (excl. materiaal, trap meerprijs).

op afspraak) een bezoek aan huis waar u een uitgebreid advies krijgt.
U kunt de stalen uiteraard een aantal dagen aan huis houden om op uw gemak daar zelf een idee bij te krijgen.


U wilt graag nieuwe vloerbedekking, maar u ziet er tegenop om de bestaande vloerbedekking te verwijderen en af te voeren? Dit kunnen wij voor u doen!

Het opmaken van een offerte is als vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Alle producten worden vooraf zonder enige verplichting bij u thuis opgemeten en na uw goedvinden door ons zelf gestoffeerd.
Alle bij ons bestelde gordijnen worden door een vakkundig gordijnatelier geconfectioneerd, waardoor u verzekerd bent van kwaliteitsmaatwerk.

Ontwerp en plaatsen van interieur is natuurlijk maatwerk, geen klant en locatie zijn hetzelfde. Wij gaan uit van de wensen en smaak van de klant maar geven desgewenst advies op maat.Het gehele traject één contactpersoon. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen de producten te bestellen en de plaatsing ervan zelf te verzorgen.

Bij problemen als defecten en schade, zorgen wij altijd voor een oplossing. Eventuele klachten nemen wij snel in behandeling. Door ook gebruik te maken van A-merken hebben wij lange garanties.Afhankelijk van de grootte van de ruimte, kunnen wij in een dag de oude vloer verwijderen en de nieuwe vloerbedekking leggen. Indien gewenst, kunnen wij ook het meubilair tijdelijk verplaatsen en aan het eind van de werkzaamheden weer terug plaatsen.

Neemt u contact met ons op over de wensen en mogelijkheden!