Tapijt laten leggen

Woninginrichter Groningen Drenthe

VOORDELIG & VAKKUNDIG GESTOFFEERD....
AL ons tapijt wordt Gratis gelegd!

merken tapijt 123totaal
Advies op maat! 123totaal komt geheel vrijblijvend bij u aan huis om de collectie tapijt aan u te tonen.
Vakkundig gestoffeerd 123totaal Groningen Haren
Service aan huis 123totaal Groningen Haren

    • Tapijt los leggen dit is de snelste en goedkoopste methode. U moet hierbij rekening houden dat het tapijt kan gaan uitlopen (bollen) en aan de randen omhoog gaat staan.
    • Tapijt geheel verlijmen op de ondervloer dit is de meest voorkomende methode hierbij kan het tapijt niet uitlopen en heeft u een super strak resultaat.
    • Wilt u meer comfort dan kunt u kiezen voor een ondertapijt. Dit zorgt voor betere isolatie geluiddemping en een langere levensduur van uw tapijt. Tapijt op ondertapijt kan op twee manieren gelegd worden op ondertapijt met latjes of volledig verlijmen op ondertapijt.Met prachtige merken als;

tapijt leggen123totaal Groningen Haren

Tapijt en uw gezondheid:

Het lopen op laminaat en andere harde vloeren is niet altijd even goed voor ons lichaam. Spieren en gewrichten kunnen er soms zelfs tegen protesteren. Tapijt dempt de natuurlijke loopbeweging. De verende eigenschappen van tapijt maken deze vloerbedekking zelfs uitermate geschikt voor mensen die gewichtsproblemen hebben.

Voor mensen met astma hoeft een tapijt geen probleem te zijn. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat tapijt in sommige gevallen beter is voor astmapatiënten. Tapijt houdt namelijk stof en pollen vast. Daardoor is de hoeveelheid fijnstof die vrijkomt minder groot.