Tapijt

VOORDELIG & VAKKUNDIG GESTOFFEERD....
Tapijt vanaf € 9,95 m2  Incl. leggen
Vakkundig gestoffeerd
Advies op maat!

Service-punt Haren
 
(op afspraak) 050 31 33 251
Daar treft u de meest uiteenlopende tapijten aan, in diverse kleuren en met verschillende motieven en dessins
123totaal komt geheel vrijblijvend bij u aan huis om de collectie tapijt aan u te tonen.

verzamel
Verschillende methodes tapijt leggen;

  • Tapijt los leggen dit is de snelste en goedkoopste methode. U moet hierbij rekening houden dat het tapijt kan gaan uitlopen (bollen) en aan de randen omhoog gaat staan.
  • Tapijt geheel verlijmen op de ondervloer dit is de meest voorkomende methode hierbij kan het tapijt niet uitlopen en heeft u een super strak resultaat.
  • Wilt u meer comfort dan kunt u kiezen voor een ondertapijt. Dit zorgt voor betere isolatie geluiddemping en een langere levensduur van uw tapijt. Tapijt op ondertapijt kan op twee manieren gelegd worden op ondertapijt met latjes of volledig verlijmen op ondertapijt.

Wij hebben vele merken tapijt-stalen die wij u kunnen tonen.
Vintage look € 29,75 m2
Vintage look € 29,75 m2
Ook als karpet!

Tapijt en energiebesparing:

Waar veel mensen in eerste instantie niet over nadenken, is dat tapijt ook energiebesparend is! U kunt gewoon op blote voeten door uw huis lopen of de kinderen zorgeloos op de vloer laten spelen. Met tapijt is dit geen enkel probleem. In tegenstelling tot harde vloeren, blijft de warmte in het tapijt tussen de pooldraden hangen. Hoe langer de polen, hoe meer warmte het tapijt voor u voelbaar kan vasthouden.

Met tapijt in huis kunt u de thermostaat dus een stukje lager zetten. Tijdens een strenge winter kunt u met dit voordeel tot ruim 10% op uw energierekening besparen. Daarmee betaalt tapijt als vloerbedekking zich onmiddellijk uit.

Wanneer het gevoel tussen temperatuur rond het hoofd en rond de voeten meer dan 2,5 graden verschilt, ervaart de mens dit als oncomfortabel. Met tapijt is deze situatie bijna onmogelijk. Tapijt wordt daarom als zeer comfortabel ervaren.

Tapijt en uw gezondheid:
Het lopen op laminaat en andere harde vloeren is niet altijd even goed voor ons lichaam. Spieren en gewrichten kunnen er soms zelfs tegen protesteren. Tapijt dempt de natuurlijke loopbeweging. De verende eigenschappen van tapijt maken deze vloerbedekking zelfs uitermate geschikt voor mensen die gewichtsproblemen hebben.

Voor mensen met astma hoeft een tapijt geen probleem te zijn. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat tapijt in sommige gevallen beter is voor astmapatiënten. Tapijt houdt namelijk stof en pollen vast. Daardoor is de hoeveelheid fijnstof die vrijkomt minder groot.