Service-punt Haren ( GR)

Naast onze ‘bekende’ service aan huis is het ook mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken. Daar kunt u onze producten en materialen bekijken en kunnen wij u uw vragen beantwoorden.

Adres: Service-punt 123totaal HAREN (Gr).

Doordat wij alleen op afspraak werken kunnen we 1 op 1 met uw situatie aan de slag, u heeft de volledige aandacht. Als u uw voorkeur aangegeven heeft kunnen wij u adviseren om tot een perfect eindresultaat te komen.

Uitgebreide collectie
Van alle producten die wij leveren zijn stalen aanwezig, zodat u een goed beeld heeft waar wij voor staan. Mocht het merk waarnaar u op zoek bent ontbreken, kunnen wij dat in de meeste gevallen gewoon leveren.

Avonduren Voor degene die er de voorkeur aan geven om een afspraak in de avonduren te maken kunnen bij 123totaal terecht.

1 Aanspreekpunt Een groot bijkomend voordeel voor u als klant is dat u 1 aanspreekpunt heeft. Marcel is degene die u bezoekt of ontvangt in de showroom voor het advies en het inmeten. Ook verzorgt hij de planning en is bijna altijd aanwezig bij het leggen / monteren van de producten. Spreekt u dit aan neem dan vrijblijvend contact op of bel met 050 31 33 251