Quick step Waterbestendige Laminaat


De Quick-Step Impressive
25 jaar garantie
De Quick-Step Impressive collectie van middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel.

Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.
BEIGE EIK MET ZAAGSNEDESLAMINAATIM1857


EIK GRIJS MET ZAAGSNEDELAMINAATIM1858

WITTE PLANKENLAMINAATIM1859

LICHTGRIJS BETONLAMINAATIM1861

GEBRANDE PLANKENLAMINAATIM1862

EIK WITVERNISTLAMINAATIM3105

EIK NATUURVERNISTLAMINAATIM3106

KLASSIEKE EIK BEIGELAMINAATIM1847

KLASSIEKE EIK NATUURLAMINAATIM1848

KLASSIEKE EIK BRUINLAMINAATIM1849

GESCHRAAPTE EIK GRIJSBRUINLAMINAATIM1850

GEZANDSTRAALDE EIK NATUURLAMINAATIM1853

ZACHTE EIK LICHTLAMINAATIM1854

ZACHTE EIK NATUURLAMINAATIM1855

ZACHTE EIK MEDIUMLAMINAATIM1856

DEN NATUURLAMINAATIM1860

Quickstep Impressive is de naam!

De mooiste laminaatvloer op dit moment met twee bijzondere eigenschappen. De Quickstep Impressive is niet van een echte vloer te onderscheiden. Niet door er naar te kijken, want de print van de vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijde van de plank zijn gemaakt. Ook niet door er aan te voelen, want de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes lopen identiek met het decor van het laminaat. Gewoon alle voordelen van een massieve vloer, maar niet de nadelen.

Maar het wordt nog indrukwekkender!

Vloeren en vocht gaan niet zo goed samen, maar daar heeft Quickstep een einde aan gemaakt. De Quickstep Impressive is bestand tegen water op de toplaag en water in de groeven. De laminaatvloer is door een unieke vinding volledig waterdicht en schoonmaken met een emmer water met sop is geen probleem! De Quickstep Impressive is zelfs geschikt voor de badkamer.